Zůstaňme v kontaktu

Přihlašovací údaje vám zašleme na e-mail.

Popraskané paty a zrohovatělá kůže

Popraskané paty a zrohovatělá kůže vznikají vlivem nadměrné zátěže a tlaku v kombinaci s nedostatečnou hydratací pokožky. V první fázi se vytváří mozoly, na kterých se poté tvoří silnější nažloutlá vrstva kůže. Když se odstraní příčina vzniku, otlaky postupně samy odezní. V opačných případech však může dojít až k nepříjemným bolestem, útvarům (vředům a kuřímu oku) a bolestivým trhlinám. Zrohovatělou kůži a popraskané paty proto není radno podceňovat.

MÁME PRO VÁS ŘEŠENÍ

↓↓↓↓

C4 Callusan komplet

Callusan FORTE - NA POPRASKANÉ PATY

Krémová pěna Callusan FORTE na popraskané paty obsahuje vysoká podíl Urea (syntetické močoviny), které přispívá ke zmírnění zrohovatělé kůže. Ve složení se navíc ukrývá avokádový olej a bambucké máslo. Obě složky společně pomáhají hydratovat suchou ztvrdlou kůži a navrací ji zpět pružnost. Callusan FORTE ocení i diabetici a lidé s citlivou pokožkou. Neobsahuje přidaná barviva ani parfémy, pokožku nemastí a zanechává ji příjemně zvláčněnou.

Obsahuje 15% Urea (syntetická močovina) a je vhodný také pro diabetiky.

PODÍVAT SE NA CALLUSAN FORTE

 

Jak vzniká zrohovatělá kůže a POPRASKANÉ PATY?


  • Špatně zvolená velikost obuvi
  • Nepřizpůsobivá obuv z tvrdého materiálu
  • Používání neortopedických vložek a nevhodné obuvi
  • Časté stání na nohou
  • Nadměrný pohyb (při práci, či sportu)
  • Vytváření nadměrného tlaku na kůži
  • Nedostatek přirozené hydratace pokožky

 

Jak odstranit POPRASKANÉ PATY A zrohovatělou kůži?


Hned na počátku je důležité odstranit příčinu - nejčastěji vyměnit obuv za kvalitní, ortopedickou a nevystavovat kůži většímu tlaku. Pokud se jedná o prvotní fázi, otlaky obvykle během několika týdnů vymizí samy. Pomoci jim lze ale i pravidelnou aplikací zvláčňujících přípravků (ideálně každý den). K těmto účelům skvěle poslouží přípravky na nohy Callusan. Nemastí pokožku a neucpávají její póry. Naopak příjemně zvláčňují, hydratují a pomáhají pokožce získat zpět její přirozenou pružnost.

V případě velkého zrohovatění kůže a výskytu komplikací nedoporučujeme pouštět se do neodborných domácích procedur. V tomto případě je ideální obrátit se na specialistu či odborníka, který vám s problémem poradí.

Otázky a odpovědi


Proč mám popraskané paty? Tvrdá kůže na patách vzniká především na základě nedostatečné hydratace pokožky.

Jak se popraskané kůže zbavím? Správnou odpovědí na tento problém je navrácení přirozené vlhkosti pokožce, nikoli mastnoty.

Proč právě Callusan? Rychle a kompletně se vstřebává, nezanechává žádný mastný film, nezanáší kožní póry, dodává pokožce přirozenou vlhkost, NE mastnotu.

Co Callusan FORTE obsahuje? 15% urea, avokádový olej, glycerin, shea máslo a kyselinu stearinovou.

Mám používat mastné krémy a vazelíny? Rozhodně NE !!!