Zůstaňme v kontaktu

Přihlašovací údaje vám zašleme na e-mail.

Kerasan intenzivní KRÉM 30 ml

 
Novinka Efekt lupa
 

Kerasan intenzivní KRÉM na zrohovatělou, popraskanou a unavenou pokožku

Vhodné i pro diabetiky

money-bag  Tento výrobek vám může proplatit zdravotní pojišťovna

Pro velkoobchodní nákup je nutná registrace/přihlášení

Dostupnost Skladem
151 Kč / ks    
Kód produktu PR-1064-1
Značka Kerasan
Kategorie Péče o nohy
 

Intenzivní krém na zrohovatělou, popraskanou a unavenou pokožku

Objem: 30 ml


Bohatý krém s mimořádně cennými přírodními složkami pro obzvláště intenzivní péči o zrohovatělou, popraskanou a unavenou pokožku. Allantoin pokožku vyhlazuje a dodává jí opět jemnost a pružnost. Mandlový olej a bambucké máslo hydratují a doplňují celkovou péči o nohy, ruce a celé tělo. Vysoce kvalitní citronelový olej osvěžuje jemnou příjemnou vůní.

  • intenzivně hydratuje a chrání před ztrátou vlhkosti z hlubších partií pokožky
  • odstraňuje zrohovatělou epidermis (svrchní vrstvu pokožky)
  • změkčuje tvrdou, zrohovatělou kůži
  • změkčuje mozoly a kuří oka
  • regeneruje praskliny
  • vyhlazuje a zvyšuje pružnost epidermis
  • zvyšuje odolnost epidermis

 

ÚČINNÉ LÁTKY:

AdobeStock_350196970_Preview Allantoinchrání, uklidňuje a hydratuje pokožku. Často se používá k minimalizaci pórů, ale i kvůli anti-agingovým schopnostem. Podporuje růst nových kožních buněk a obnovu kožní tkáně. Zmírňuje podráždění. Chrání pleť před škodlivými vlivy UV záření a regeneruje ji. Výrazně omezuje působení volných radikálů. Většina produktů, které obsahují allantoin, je při dodržení koncentrace 0,2-0,5 % obecně bezpečná k použití pro citlivou pokožku. Nevykazuje známky dráždivosti ani toxicity. Tato složka může být problematická pro vegany, protože se v konvenčním průmyslu získává z moči zvířat. V certifikované přírodní kosmetice je povolený allantoin, který je extrahovaný z ekologicky pěstovaných rostlin.

almond-oil Mandlový olej - V kosmetice se setkáváme hlavně s rostlinným olejem ze sladkých mandlí (Prunus Amygdalus Dulcis Oil) - dále jen RO, mandlovým extraktem (Prunus Amygdalus Dulcis Extract) i mletými mandlovými slupkami (Prunus Amygdalus Dulcis Shell Powder), které se používají do pleťových a tělových peelingů. RO lisovaný za studena z jedlých plodů sladké madloně je bohatý na minerály (draslík a vápník), kyselinu olejovou a polynenasycenou omega 6 linolovou kyselinu. Obsahuje vitaminy A, E, K a síru. Při vnitřním užití harmonizuje zažívání, ulevuje od překyselení žaludku a pálení žáhy a pomáhá při nechutenství. Při vnějším použití pokožku regeneruje a posiluje, je ideální na suchou pleť, kterou chrání před dehydratací. Je však vhodný pro všechny typy pleti, citlivou až přecitlivělou pokožku dospělých, dětí i novorozenců, včetně pokožky ekzematické. 

olive-oil (1) Olivový olej - Olivový olej je antioxidační, protizánětlivý a mírně antimikrobiální. Pokožce díky jeho složení i účinkům dodává intenzivní péči, chrání před působením volných radikálů, udržuje v mladistvém stavu, zvyšuje její elasticitu a posiluje tkáň, ta je pak odolnější vůči kožním poškozením (strie, jizvy). Také pomáhá hojit drobné ranky a akné. Pleť celkově regeneruje, zvláčňuje, pěstí a zklidňuje (vhodný na ekzém a alergické reakce).

shea-butter Bambucké máslo - V péči o pleť se bambucké máslo používá jako příměs do krémů, tělových mlék, kondicionérů na vlasy, balzámů na rty a dekorativní kosmetiky (rtěnky, oční make-up). Čisté, nerafinované bambucké máslo je výborné pro ošetření suché, stárnoucí a náročné pleti.  Napomáhá udržet pod kontrolou problematickou pokožku, mírní svědění, zarudnutí, podporuje hojení popraskané nebo jinak poškozené kůže, jemně ošetřuje suché lokty, kolena a paty. Hluboce hydratuje, používá se jako prevence těhotenských strií, pro masáž svalů, ošetření dermatitidy, ekzematické pokožky, poskytuje pokožce okamžité zjemnění, udržuje její vyrovnanou hydrataci. Představuje významný zdroj protizánětlivých látek. Bambucké máslo podporuje produkci kolagenu a působí proti vlivům, podílících se na předčasném stárnutí pokožky. Chrání buňky před působením oxidačního stresu. Má protiplísňové a protikvasinkové vlastnosti. Hodí se také pro ošetření dětské pokožky.

vitamin-e Vitamin E -  (tocopherol) je vitamin rozpustný v tucích, který funguje jako antioxidant*. Vyskytuje se přirozeně, lze jej izolovat z rostlinných olejů, živočišných tuků, masa, vajec, ořechů či mléčných výrobků. Nejčastějším zdrojem je slunečnicový a sójový olej. Obvykle se tokoferol v přírodních zdrojích vyskytuje jako směs různých forem: alfa-, beta-, gama- a delta-tokoferol. Alfa forma má stejnou biologickou aktivitu jako vitamin E. Tokoferoly lze získat tedy jak z přírodních zdrojů, tak také synteticky.

*Antioxidanty jsou látky, které v kosmetickém přípravku brání oxidaci tukových látek (olejů, másel,...), čímž předchází žluknutí a prodlužují tak trvanlivost produktu. Antioxidanty také chrání buňky pokožky před oxidačním poškozením a zpomalují tak proces stárnutí.

Tokoferol je viskózní olejovitá látka, která může mít různou barvu od žluté až po hnědočervenou. Spíše než samotný tokoferol se v kosmetických přípravcích a výrobcích osobní hygieny používají estery tokoferolu. Mezi tyto estery patří např. tokoferyl acetát (eseter kyseliny octové a alfa tokoferolu), tokoferyl linoleát nebo tokoferyl sukcinát. V kosmetice se tokoferol a estery tokoferolu používají v dekorativní kosmetice, výrobcích pro péči o pleť, v mýdlech a detergentech i vlasových přípravcích.

citronellaJávský citronelový olej - Citronela má antiseptické, antibakteriální, konzervační, protiparazitické, protikřečové, protiplísňové a deodorační účinky. Mimo oblast parfemářství se velmi často používá v repelentech, neboť odpuzuje hmyz. Citronela zlepšuje prokrvení, často se tak přidává do mastí proti bolesti kloubů a svalů. Zmírňuje křeče v hladkém i kosterním svalstvu. Vhodná je tedy při žaludečních a střevních problémech, celkově zlepšuje trávení. S citronelou se léčí infekce střev, močového traktu, žaludku, ledvin a jaterní onemocnění. Snižuje horečku. V kosmetice se používá hlavně k ošetření problematické pleti, zmatňuje mastnou pleť, eliminuje tvorbu mazu, a to i ve vlasové pokožce. Zmírňuje také výskyt lupů. Zabraňuje rozvoji kožních infekcí. Při inhalaci působí proti stresu, depresím, zbavuje negativních pocitů. Celkově tonizuje centrální nervový systém a povzbuzuje ducha.

NÁVOD K POUŽITÍ: Krém lze použít na nohy, ruce i tělo. Díky svým zklidňujícím složkám lze používat i na silně poškozenou a namáhanou kůži. Nanášejte na postižené oblasti dvakrát denně nebo podle potřeby. Pouze na neporaněnou pokožku

Upozornění pro diabetiky: Doporučujeme vyzkoušet snášenlivost na malé ploše pokožky, protože obsahuje esenciální olej (citronelu).

Objem: 30 ml

Účinnost konkrétního produktu závisí nejen na přítomnosti konkrétních složek, ale také na dalších faktorech, jako je celý vzorec, způsob použití, individuální vlastnosti těla a životní styl. Proto je vždy důležité přečíst si složení produktu, případně se poradit s dermatologem nebo specialistou na péči o nehty a nohy a vybrat si produkty, které vyhovují vašim potřebám.

Upozornění: výše uvedené informace (připisované vlastnosti bylinek a dalších použitých ingrediencí ve smyslu zabránění určité lidské nemoci, schopnosti zmírnit ji nebo ji vyléčit) nejsou schválená zdravotní tvrzení dle platných nařízení EU a nelze tyto účinky považovat za schválené lékařské účinky, jde tedy o neschválená nepotvrzená tvrzení, přestože byla převzata z "odborné literatury" či informačních a vyhledávacích portálů seznam.cz. a google.com. Provozovatel stránek callusan.cz upozorňuje, že nezodpovídá za špatné vyložení uvedených informací.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: