Zůstaňme v kontaktu

Přihlašovací údaje vám zašleme na e-mail.

Forte+Extra

 
Tip Efekt lupa
 

Výhodný set nejoblíbenějších krémových pěn Callusan FORTE a EXTRA pro všechny, které trápí tvrdé a popraskané paty, zrohovatělá a velmi suchá kůže.

Vhodné i pro diabetiky

 

Dostupnost Skladem
Běžná cena 525 Kč
Ušetříte 79 Kč (–15 %)
446 Kč / sada    
Kód produktu CA-2798
Kategorie Péče o nohy
 

Callusan FORTE

Objem (ml):125 
Obsahuje 15% Urea (syntetická močovina)

Krémová pěna Callusan FORTE je výborný pomocník na popraskané paty a zrohovatělou kůži. Obsahuje 15% Urea (syntetické močoviny), avokádový olej a bambucké máslo - ideální kombinaci pro péči o pokožku nohou. Pěna nemastí, naopak příjemně hydratuje, změkčuje a navrací ji její přirozenou pružnost. Pomáhá zlepšit kvalitu nehtů a zmírnit jejich lámání. Přípravek Callusan FORTE je vhodný při nošení kompresního prádla, pro diabetiky a jedince s citlivou kůží.

Bez přidaných barviv a parfémů.

 

Callusan EXTRA

Objem (ml): 125
Obsahuje 10% Urea (syntetická močovina)

Krémová pěna Callusan EXTRA pro každodenní péči o tvrdé paty a velmi suchou kůži. Při pravidelném užívání zvlhčuje pokožku a chrání ji před poškozením. Obsahuje účinné 10% Urea (syntetickou močovinu), které zvláčňuje kůži a proniká i do jejich hlubších vrstev. Pěna pokožku nemastí, ale dodává ji přirozenou vlhkost a pružnost. Složení je obohaceno o kyselinu stearinovou, která navíc chrání kůži před nepříznivými vnějšími vlivy a vyrovnává mastící efekt.

Pěna Callusan EXTRA je vhodná i pro diabetiky a při nošení kompresních punčoch. 

Pamatujte, že důležitá je přirozená vlhkost pokožky, nikoli mastnota!

Bez přidaných barviv a parfémů.

Pamatujte, že důležitá je přirozená vlhkost pokožky, nikoli mastnota!

Návod k použití:

Uvolněte aplikační hlavice odkloněním od sebe. Protřepejte dózu a otočte ji dnem vzhůru. Lehce vytlačte pomocí aplikátoru dávku o velikosti ořechu a naneste na postižené místo. Rovnoměrně vetřete do pokožky. Pro dosažení ideálního výsledku používejte dvakrát denně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: